Kellaaega laetakse...
  Kasemäe 22, Kunda
Lääne-Virumaa 44107
 +372 322 1248
  info[ät]kundakool.ee

 Reg.nr. 75020500
Kood EHISes: 700

 Kool on avatud:
E-R kella 7.15-21.00


Algklassid tegelesid põhjalikult puuviljade tundmaõppimisega. Lahendati mõistatusi, kirjutati luuletusi, joonistati, mängiti mängu „Maailma puuviljad”. Joonistused ja luuletused olid välja pandud kõigile vaatamiseks. 

http://learningapps.org/1924231

http://learningapps.org/1924250

2015 12 22 11.33.132015 12 22 11.34.252015 12 22 11.35.57

4.-6. klassil olid väga erinevad tegevused: küpsetati ja glasuuriti piparkooke, meisterdati komme ja keedeti taimeteed, peeti köögiviljadiskot. Õpiti pidulikku lauda katma ja viisakat käitumist söögilauas.

piparkoogid

Õpilased külastasid  „Saarepiiga“ kohvikut, kus söödi jõulutoite, räägiti jõulukommetest ja mängiti erinevaid mänge. 

mare saarepiigas 

Ei unustatud ka metsaelanikke. Metsloomadele käis toitu viimas 4. klass. Kaasa võeti porgandeid, kapsaid, kartuleid ja maiustamist lindudele. 

Külastati talumajapidamist, et näha, kuidas hoolitsetakse talvel koduloomade eest. Järeltööna koostasid õpilased referaadid ja joonistasid sinna ise pildid sellest, mida kuulsid ja nägid. 

muna 

7.-9. klass sai samuti valida erinevate töötubade vahel. Õpilastel oli võimalus valmistada endale puidust võinuga. Puutööga tegelesid nii poisid kui tüdrukud. 

Inglisekeelses töötoas oli teemaks „Christmas food and traditions in the world“. Kuulati muusikat, loeti luuletusi, mängiti mänge ja lahendati ristsõnu. 

Mängiti “Kuldvillakut“, kus paljud küsimused olid seotud jõulutoitude ja traditsioonidega. Räägiti jõululõhnadest ja taimedest, mida kasutame. 

jeopardylabs.com/play/julukuldvillak3

Mängiti mängu “ Imede põld“, kus nii küsimusteks kui ka auhindadeks olid puuviljad ja köögiviljad. 

Koostati e-retseptiraamatut jõulutoitudest. Kahjuks ei jõudnud 45. minutiga pilte lisada.  

https://www.widbook.com/ebook/read/joulutoidud

7. klass läbis sel päeval koolituse „Kuidas metsas ellu jääda? “ Metsas tuli endale toitu hankida ja käepäraste vahenditega sooja teha. Õpetajal oli abiks kaitseliitlased koolituse läbiviimiseks. 

Õpilased mängisid  mängu „Maailma köök“, kus tuli kokku viia riik ja sellele riigile omale toit. Vastavat toidu pilti vaadati internetist. 

Sporti harrastavad õpilased rassisid jõusaalis ja ujulas. Pärast sportlikku tegevust arvutati, palju kaloreid kulutati. 

Päeva lõpetas traditsiooniline jõulukohvik, kus õpilased müüsid omaküpsetatud tooteid. Jõulukohvikus esinesid oma kooli õpilased. 

joulukohvik 2015

HITSAINNOVEINNOVE RajaleidjaeKoolEttevõtlik koolKiusamisest vabaks